Leverbaarheid van e-mails

Als je de e-mails van Holaspirit niet ontvangt, ga dan na of je organisatie de volgende instellingen wel naleeft

Karolina Krawczyk avatar
Geschreven door Karolina Krawczyk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Holaspirit gebruikt twee systemen om e-mails te versturen: Sparkpost en Postmark.

Postmark verstuurt transactionele e-mails bij de volgende acties:

• Uitnodigingen om lid te worden van de organisatie

• Wijziging in de meldingsinstellingen

• Wachtwoordherinnering

• Mededelingen met betrekking tot asynchrone governance-ontwikkelingen

Alle andere e-mails, zoals verslagen van overlegmomenten, worden via Sparkpost verstuurd.

Het is belangrijk dat deze e-mails niet geblokkeerd worden door je netwerk. Hier volgen enkele gegevens over de diensten/servers die we gebruiken om deze verschillende soorten e-mails te versturen.

Afzender e-mails

Al de e-mails van onze diensten zijn afkomstig van het volgende e-mailadres: "[email protected]".

Het retouradres is "[email protected]".

E-mailservers

De IP-adressen van onze 2 verzendservers zijn:

Je beheerder dient deze IP's te 'whitelisten', zodat onze e-mails niet worden geweigerd.

Herkomst nagaan

Om te bewijzen dat de e-mails die van holaspiritmail.com komen wel degelijk van onze diensten afkomstig zijn, gebruiken we de standaarden in het domein: DomainKeys Identified Mail (DKIM).

Je beheerder kan je e-mailhosting configureren om de DKIM van al onze e-mails te controleren en identiteitsdiefstal via e-mail te voorkomen.