Hoe log ik in?

Hoe inloggen of je wachtwoord opnieuw instellen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om in te loggen op Holaspirit, doe je het volgende:

Wachtwoord vergeten?

• Klik op Wachtwoord vergeten?

• Voer je e-mailadres in.

• Klik op Nieuw wachtwoord ontvangen.

We sturen je een e-mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

Als je e-mailadres bestaat op Holaspirit, ontvang je een e-mail met inloginstructies. Heb je geen e-mail ontvangen, check dan even je spambox.

Kun je je nog altijd niet aanmelden, neem dan contact met ons op.

SAML en Google Authentication

Je organisatie kan SAML en Google SSO configureren.

In deze gevallen moet je op Holaspirit inloggen met de juiste authenticatiemethode.

• Is SAML-authenticatie geactiveerd, klik dan op Login via SAML en gebruik de referenties opgeslagen in de Active Directory, LDAP.

• Is Google Authentication geactiveerd, klik dan op Login via Google en maak verbinding met je Google-account.

Opmerking: Als je problemen hebt om toegang te krijgen, probeer dan de cache van je browser schoon te maken.