Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je wachtwoord op elk moment om veiligheidsredenen wijzigen of opnieuw instellen als je het vergeten bent.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

• Klik op je profielpictogram onderaan in het navigatiemenu links.

• Klik op Mijn account.

• Klik op Aanmeldingscontrole.

• Vul de wachtwoordrubrieken in.

• Klik op Opslaan.

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

• Voer het e-mailadres in waarmee je bij Holaspirit inlogt en klik op Verdergaan. We sturen je per e-mail de instructies om het wachtwoord te resetten.

• Klik op de link in de ontvangen e-mail.

• Maak een nieuw wachtwoord aan en klik op Verdergaan om te bevestigen.

👉 Stuur bij vragen gerust een bericht naar Holaspirit Support Team.