Wat houden Holaspirit-abonnementen in?

Inzicht krijgen in hoe je tarief wordt berekend en het maximum halen uit je Holaspirit-abonnement

Elodie Ohanian avatar
Geschreven door Elodie Ohanian
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je meer wilt weten over de abonnementen en functies in Holaspirit, lees dan verder voor meer details over de Freemium-, Start-, Rise-, Scale- en Enterprise- abonnementen.

Holaspirit biedt vijf verschillende oplossingen:

• Freemium — Voor teams die willen werken aan het ontwerp van organisaties. Tot 5 gebruikers.

• Start — Toegang tot een beperkt aantal functies tot 20 personen. Dit is ideaal voor kleine bedrijven die organisatieontwerp, samenwerking en besluitvorming moeten ondersteunen.

• Rise — Ideaal voor teams tot 100 personen.

• ScaleToegang tot onbeperkt aantal functies tot 300 personen.

• Enterprise — Voor organisaties die een offerte op maat nodig hebben. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal mensen in je organisatie. Neem contact op met ons verkoopteam om te ontdekken of Enterprise bij jouw bedrijf past.

Elke oplossing omvat een unieke reeks functies en biedt verschillende extensies die aan je behoeften voldoen! Klik op de links hierboven voor meer informatie over een specifieke oplossing en raadpleeg de tarievenpagina op onze website of lees hieronder voort. 👇

Freemium

Dit is de snelste en gemakkelijkste manier om Holaspirit uit te proberen. Alles wat je nodig hebt, is een e-mailadres. Bezoek onze website op https://www.holaspirit.com/ en klik op Gratis aan de slag gaan!

Wat is er allemaal inbegrepen?

• Tot 5 gebruikers.

• Toegang tot de basisfuncties om zonder beperkingen de organisatie in kaart te gaan brengen aan de hand van rollen.

• Je dynamische organigram delen met externe leden via een openbare URL.

• Toegang tot de ledenlijst.

• Publicaties en domeinafspraken organiseren en delen in je hele organisatie.

• Op toestemming gebaseerde besluitvorming gebruiken om snel en veilig beslissingen te nemen.

• Holaspirit integreren in Slack en Microsoft Teams.

• Geavanceerde functies uitproberen gedurende 14 dagen.

Start

Start biedt slagkracht aan kleine teams die een betere samenwerking en transparantie willen. Het verleent toegang tot de kernfuncties van Holaspirit voor een standaardprijs van 59 EUR per maand.

Wat is er allemaal inbegrepen?

• Tot 20 gebruikers.

• Je organisatie in kaart brengen met behulp van rollen.

• Je dynamische organigram delen met externe leden via een openbare URL.

• Toegang tot de ledenlijst.

• Publicaties en domeinafspraken organiseren en delen in je hele organisatie.

• Op toestemming gebaseerde besluitvorming gebruiken om samen beslissingen te nemen.

• Efficiënt overleg organiseren en houden (beperkt).

• Je persoonlijke ruimte gebruiken om je spanningen bij te houden.

• Plannen, beheren en werken aan projecten in een kanbanbord (beperkt).

• Acties volgen, beheren en afronden (beperkt).

• Meer transparantie over de strategie en meetbare resultaten (beperkt).

• Toegang tot extensies (optioneel).

Rise

Rise ondersteunt organisaties die op grotere schaal en flexibeler met zelfmanagement aan de slag willen voor een vaste prijs van 79 EUR per maand.

Wat is er allemaal inbegrepen?

• Tot 100 gebruikers + 100 gastleden.

• Je organisatie in kaart brengen met behulp van rollen.

• Je dynamische organigram delen met externe leden via een openbare URL.

• Toegang tot de ledenlijst.

• Publicaties en domeinafspraken organiseren en delen in je hele organisatie.

• Op toestemming gebaseerde besluitvorming gebruiken om samen beslissingen te nemen.

• Efficiënt overleg organiseren en houden (beperkt).

• Je persoonlijke ruimte gebruiken om je spanningen bij te houden.

• Plannen, beheren en werken aan projecten in een kanbanbord (beperkt).

• Acties volgen, beheren en afronden (beperkt).

• Meer transparantie over de strategie en meetbare resultaten (beperkt).

• Toegang tot extensies (optioneel).

• Toegang tot algemene statistieken en exports.

Scale

Scale is op maat gemaakt van organisaties die via Holaspirit tegen een vaste prijs van 149 EUR per maand op uitgebreidere en flexibelere schaal zelfbeheer willen toepassen.

Wat is er allemaal inbegrepen?

• Tot 300 gebruikers + 300 gastleden.

• Je organisatie in kaart brengen met behulp van rollen.

• Je dynamische organigram delen met externe leden via een openbare URL.

• Toegang tot de ledenlijst.

• Publicaties en domeinafspraken organiseren en delen in je hele organisatie.

• Op toestemming gebaseerde besluitvorming gebruiken om samen beslissingen te nemen.

• Efficiënt overleg organiseren en houden (beperkt).

• Je persoonlijke ruimte gebruiken om je spanningen bij te houden.

• Plannen, beheren en werken aan projecten in een kanbanbord (beperkt).

• Acties volgen, beheren en afronden (beperkt).

• Meer transparantie over de strategie en meetbare resultaten (beperkt).

• Toegang tot extensies (optioneel).

• Toegang tot algemene statistieken en exports.

• Toegang tot de API.

• Prioritaire ondersteuning tijdens kantooruren.

Enterprise

Enterprise is ontworpen voor grote organisaties die geen beperkingen wensen met betrekking tot het aantal gebruikers dat ze aan de werkruimte kunnen toevoegen en de toegang tot functies.

Met Enterprise heb je toegang tot alle functies van Holaspirit en tot gerichte ondersteuning en training om het gebruik van de tool af te stemmen op de behoeften van je organisatie.

De prijs wordt berekend samen met je account manager op basis van je behoeften.