Hoe maak ik mijn Holaspirit-organisatie openbaar?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je organisatie is normaal gesproken privé: enkel gebruikers die zijn uitgenodigd op jouw platform kunnen door je organigram navigeren. Maar misschien wil je dat partners of bezoekers de structuur van jouw organisatie kunnen bekijken zonder er deel van uit te maken.

Vereiste: Een beheerder zijn van het platform.

Door je organisatie openbaar te maken, krijgen bezoekers toegang tot je organigram en de bijbehorende cirkels en rollen en ook tot hun Doel, Domeinen, Verantwoordelijkheden, Domeinafspraken en Leden.

Opmerking: Een bezoeker kan de informatie enkel bekijken, maar nooit bewerken.

Hoe maak je jouw organisatie openbaar?

• Klik op jouw Profielpictogram onderaan in het navigatiemenu

• Klik op Beheer

• In het tabblad Algemene instellingen ga je naar Privacy-instellingen

• Kies voor Openbaar als je wilt dat bezoekers toegang krijgen tot jouw organisatie

• Kies voor Privé als je wilt dat het organigram enkel zichtbaar is voor leden

• Je kunt er al dan niet voor kiezen leden of documenten weer te geven op de openbare pagina

• Klik op Opslaan om te bevestigen

Zodra de privacy-instellingen van je organisatie openbaar zijn, klik je op de openbare URL-link om ze automatisch te kopiëren. Je kunt deze link naar iedereen sturen zodat ze je organisatie kunnen bekijken.

Tip: Deel deze link met je toekomstige medewerkers of met externe partners, zodat ze beter begrijpen wie wat doet binnen jouw organisatie.