Veelgestelde vragen over abonnementen en facturatie

Enkele antwoorden op de meest gestelde vragen inzake abonnementen en facturatie op Holaspirit

Karolina Krawczyk avatar
Geschreven door Karolina Krawczyk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

👤 Enkel de Eigenaar en Beheerders kunnen de Facturatie & Abonnementen beheren.

Abonnementen

Beheer

Betalingen

Abonnementen

Bestaat er een gratis versie van Holaspirit?

Jazeker! Je kunt Holaspirit gratis gebruiken voor 5 gebruikers; een kredietkaart is niet nodig. Het gratis abonnement is bedoeld voor losse en proefteams die met Holaspirit aan de slag willen en een organisatie op basis van rollen in kaart willen brengen... Meer lezen!

Kan ik functies uit de betalende abonnementen uitproberen?

Ja, je kunt je inschrijven voor een gratis proefversie van Holaspirit om apps uit te testen die alleen beschikbaar zijn bij onze betaalde abonnementen, zoals Projecten, Acties of OKR's en dat gedurende 14 dagen. Meer lezen!
Extensies zijn niet inbegrepen in de proefversie.

Wat zijn de verschillen tussen beide abonnementen?

Alle functies en voordelen van de verschillende Holaspirit-abonnementen zijn te vinden op de vergelijkingspagina's voor functies. We bieden 5 verschillende abonnementen met gebruikerslimieten en een flexibel aantal functies.

Hoe verander ik van abonnement als ik start met een gratis abonnement?

Je kunt op elk moment rechtstreeks vanuit je werkruimte upgraden naar onze abonnementen. Kijk eens op onze tarievenpagina voor meer informatie over de beschikbare plannen. Je kunt de in dit artikel beschreven stappen volgen om je abonnement te upgraden!

Bieden jullie abonnementen met korting aan?

Jazeker! We bieden zowel korting voor non-profitorganisaties als voor onderwijsdoeleinden. Neem contact op met ons team om te zien of je in aanmerking komt.

Wat is het beste Holacracy-abonnement voor mij?

Voor wie Holacracy wil gebruiken, bestaan er verschillende abonnementen:

• Het Start-abonnement bevat alles wat je nodig hebt om met Holacracy aan de slag te gaan voor maximaal 20 gebruikers.

• Met het Rise-abonnement kun je je werkruimte op maat inrichten met de functies die jij nodig hebt om met Holacracy te kunnen werken (Overleg & Spanningen, Projecten & Acties, etc.).

• De Holacracy-extensie is beschikbaar bij de Rise, Scale en Enterprise abonnementen om je te helpen bij de implementatie van Holacracy.

Beheer

Ik heb al een account. Hoe kan ik upgraden?

Ga naar de pagina Abonnement & Facturatie en kies het abonnement dat bij jou past. Meer lezen!

Kan ik meer gebruikers toevoegen aan mijn abonnement?

Ja. Je beschikt over een aantal mogelijkheden. Op elk moment tijdens de abonnementsperiode kun je gebruikers aan je abonnement toevoegen. Je kunt inloggen op je account en meer gebruikers toevoegen of contact opnemen met de verkoopafdeling voor een offerte. In beide gevallen worden de kosten proportioneel berekend vanaf de datum van de offerte/aankoop tot en met het einde van de abonnementsperiode. Meer lezen!

Wat gebeurt er als ik mijn gebruikerslimiet bereik?

Het aantal gebruikers voor je Holaspirit instantie wordt berekend op basis van het aantal gebruikers van je abonnement. Als je je gebruikerslimiet bereikt, heb je twee opties:

• Upgrade gewoon je abonnement naar het gewenste gebruikersniveau. Upgradeabonnementen kun je hier bekijken.

• Bij Pro-abonnementen mag je nieuwe niet-actieve gebruikers aanmaken.

Als de gebruikerslimiet van je licentie is bereikt en je probeert een nieuwe gebruiker aan te maken, krijg je de volgende melding:

Wat gebeurt er als ik gebruikers verwijder?

Als je gebruikers verwijdert, komt er een plaats vrij in je lopende abonnement. Je kunt dan een andere gebruiker uitnodigen voor je werkruimte. Wanneer je gebruikers verwijdert, wordt je abonnement niet automatisch bijgewerkt. Wil je je abonnement aanpassen, neem dan contact met ons op.

Hoe verminder ik het aantal licenties?

Het verminderen van het aantal plaatsen wordt pas van kracht aan het eind van de lopende abonnementsperiode. Als je het aantal plaatsen op je abonnement wilt terugschroeven, moet je eerst de nodige gebruikers verwijderen. Om je abonnement te wijzigen, ga je naar de pagina Abonnement en facturering.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Als je niet 100% tevreden bent met Holaspirit, kun je op elk moment downgraden. Wanneer een team downgradet, behoudt het onbeperkt zijn functies tot het einde van de betaalde dienstverleningsperiode. Aan het einde van de betaalde abonnementsperiode wordt je werkruimte afgesloten en heb je geen toegang meer tot de dienst.

Neem om op te zeggen contact op met ons supportteam.

Hoe werk ik mijn facturerings- en betalingsgegevens bij?

Ga naar de pagina Abonnement en facturering om de kredietkaartinformatie en factureringsgegevens (e-mail, adres) bij te werken. Klik op de knop Facturering beheren. De wijziging zal op je volgende factuur te zien zijn.

Waar vind ik mijn facturen?

Ga naar de pagina Abonnement en facturering en klik op de knop Facturering beheren. Om een factuur te downloaden, scroll je omlaag naar Betalingsgeschiedenis en klik je op Factuur downloaden.

Betalingen

Welke betaalmethoden aanvaarden jullie?

Je kunt gemakkelijk online betalen door middel van de voornaamste kredietkaarten (Visa, Mastercard, American Express en Discover) of kiezen voor automatische incasso/domiciliëring. Voor Enterprise-klanten bieden we meer opties.

Het abonnement kan maandelijks of jaarlijks worden gefactureerd.

Kan ik betalen via bankoverschrijving?

Overschrijvingen zijn toegestaan bij jaarlijkse abonnementen. Neem daarvoor contact op met ons supportteam. De Holaspirit-bankgegevens staan op je factuur. Holaspirit ondersteunt automatische incasso/domiciliëring.

Hoe word ik gefactureerd als ik nieuwe licenties toevoeg?

Wanneer je nieuwe licenties toevoegt, worden de kosten proportioneel berekend vanaf de aankoopdatum tot het einde van je abonnementsperiode. Je ontvangt automatisch een nieuwe factuur.

Kan ik overschakelen op maandelijkse of jaarlijkse betaling?

Bij de verlenging van je abonnement kun je de factureringsfrequentie wijzigen. Ga naar de pagina Abonnement en facturering en klik op de knop Abonnement beheren. Kies de factureringsfrequentie en klik op de knop Wijzigingen toepassen om te bevestigen. De wijziging geldt vanaf de verlengingsdatum op je volgende factuur.