Hoe verwijder ik mijn organisatie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

👤 Alleen de eigenaar van de organisatie is bevoegd om deze te verwijderen.

⚠️ Opgelet: Hierdoor worden alle gebruikers, rollen, cirkels en content in jouw organisatie definitief verwijderd. Dit is onomkeerbaar en jouw organisatie kan niet worden hersteld.

Om je organisatie te verwijderen, doe je het volgende:

• Klik op jouw profielpictogram en selecteer Beheer

• Op de pagina Algemene instellingen scroll je omlaag naar het vak Deze organisatie verwijderen

• Klik op de knop Organisatie verwijderen

• Voer je wachtwoord in en klik nogmaals op Organisatie verwijderen

• Klik op Verwijderen om te bevestigen