Hoe kan ik de werkruimte van mijn organisatie aanpassen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Omdat we willen dat jouw werkruimte echt van jou is en jouw organisatie weerspiegelt, kun je het uiterlijk van je platform aanpassen door het kleurthema te wijzigen en je logo toe te voegen!

👤 Je moet een Beheerder zijn om het kleurenthema en logo van je organisatie te wijzigen.

📌 Opmerking: Alle visuele wijzigingen aan je organisatie worden toegepast op de werkruimte van alle leden binnen je organisatie en ook op de openbare versie die zichtbaar is voor niet-leden.

Ga naar:

Hoe wijzig ik het kleurthema van mijn organisatie?

De standaardkleur van je Holaspirit-platform is blauw, maar je kunt ook lekker creatief zijn en het aanpassen aan de kleuren van je organisatie.

🎬 Bekijk ons filmpje:

Om het thema van jouw organisatie te personaliseren, doe je het volgende:

• Klik op je profielpictogram en selecteer Beheer

• Ga naar Algemene instellingen

• Scroll omlaag naar Thema-instellingen

• Selecteer een van de vooraf ontworpen thema's of

• Kies een aangepaste kleur naar keuze

• Klik op Opslaan om te bevestigen

Hoe kan ik het logo van mijn organisatie toevoegen of wijzigen?

Wil je de werkruimte van je organisatie nog meer personaliseren, voeg dan je logo toe bovenaan bij de blauwe navigatiebalk. Het zal zichtbaar zijn als het menu geopend is!

Om jouw logo toe te voegen of the wijzigen, doe je het volgende:

• Klik op je profielpictogram en selecteer Beheer

• Klik op Algemene instellingen

• Klik op Organisatie-instellingen

• Klik op Logo organisatie uploaden om je logo toe te voegen

• Klik op Wijzigen om je bestaande logo te veranderen

• Klik op Opslaan om te bevestigen

📌 Opmerkingen:

• Het formaat van je logo moet .jpeg, .jpg, .png of .svg zijn.

• Voor een mooi resultaat moet de geüploade afbeelding 300x200 pixels groot zijn.

Pro Tip: Zorg ervoor dat de achtergrond van je logo overeenkomt met je kleurthema, zodat alles goed oogt!