Hoe open of plan ik een overleg?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle kernleden van de cirkel kunnen een overleg voor hun cirkel openen of plannen. Je kunt onmiddellijk een overleg starten of een eenmalig of terugkerend overleg plannen. Wanneer overleg vooraf is gepland, kunnen cirkelleden het overleg synchroniseren met hun persoonlijke agenda's.

Ga naar:

Hoe open ik een overleg?

Je moet een kerncirkellid zijn om een overleg voor je cirkel te openen.

• Ga naar de Overleg-app in het navigatiemenu links.

• Klik op Overleg toevoegen.

• Selecteer het overlegsjabloon dat je wilt gebruiken.

• Selecteer de Cirkel waarvoor je het overleg wilt organiseren.

• Je kunt een Visio-conferentielink of locatie toevoegen of een duur voor het overleg vastleggen als je het wilt timen (optioneel).

• Klik op Nu openen. Het overleg is nu geopend en alle cirkelleden kunnen eraan deelnemen.

Je kunt ook rechtstreeks vanuit de cirkelpagina een overleg openen:

• Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van de cirkelpagina.

• Selecteer Overleg openen en volg dezelfde stappen als hierboven.

Opmerkingen:

• Het lid dat het overleg opent, wordt beschouwd als de secretaris van het overleg. Je kunt de overlegsecretaris wijzigen op elk moment van het overleg door te klikken op je avatar in de rechterbovenhoek van de pagina.

• Het bericht op het belpictogram in het navigatiemenu links waarschuwt je dat er momenteel mogelijk een overleg is geopend voor een van je cirkels.

Hoe plan ik een overleg?

• Volg dezelfde stappen als om een overleg te openen

• Klik op Plannen om het overleg op een toekomstige datum te plannen

• Vink Herhaal elke... aan om terugkerend overleg in te stellen (optioneel)

Hoe wijzig ik een gepland overleg?

• Klik op de 3 stippen naast het overleg dat je wilt wijzigen

• Klik op Overleg wijzigen

• Wijzig de informatie naar wens

• Klik op Wijzigen om op te slaan

Opmerking: Als je wijzigingen aanbrengt in een terugkerend overleg, gelden de wijzigingen alleen voor het overleg dat je gewijzigd hebt.

Hoe verwijder ik een gepland overleg?

• Klik op 3 stippen naast het overleg dat je wilt wijzigen

• Klik op Overleg verwijderen

• Klik op Verwijderen om te bevestigen