Hoe gebruik ik Voorleggen tijdens een overleg?

Voeg je spanningen en voorstellen toe aan je cirkeloverleg!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

👉 Inbox en spanningen zijn gekoppeld aan de Overleg-app en inbegrepen bij de Start-, Rise-, Scale- en Enterprise-abonnementen. Meer lezen!

Nadat je een spanning of voorstel hebt toegevoegd en uitgewerkt, wil je het misschien met je cirkel bespreken tijdens een overleg. Je kunt je spanning of voorstel gemakkelijk toevoegen aan een overlegagenda met de knop Tijdens een overleg voorleggen.

📌 Opmerking: Afhankelijk van de formulering binnen je organisatie kan je spanning ook "Driver", "Spark" of "Note" genoemd worden.

Ga naar:

Voorleggen aan een gepland overleg

Door overleg van tevoren in te plannen en voor te bereiden, zijn cirkelleden beter in staat hun ideeën voor te leggen op het gepaste moment.

Je spanning/voorstel in een overlegagenda aankaarten:

• Ga naar de spanning of het voorstel.

• Klik op de knop Voorleggen aan overleg.

• Als de cirkel nog niet aan je spanning is toegewezen, selecteer dan de cirkel waarin hij verwerkt zal worden.

• Selecteer het type overleg.

• Selecteer de datum en tijd van het geplande overleg.

• Klik op Bevestigen om goed te keuren.

Je spanning/voorstel verschijnt nu in de geselecteerde overlegagenda. Alle cirkelleden kunnen het zien en hun ideeën over het onderwerp voorbereiden.

Voorleggen aan het volgende overleg (nog niet gepland)

Sommige organisaties geven er de voorkeur aan het overleg "on the fly" te openen, wat het voor de cirkelleden moeilijk kan maken om te voorzien wanneer ze hun spanning in een overleg kunnen invoeren.

Als er voor jouw cirkel geen overleg van het gewenste type is gepland, kun je ervoor kiezen het automatisch te importeren in het geplande overleg.

Om je spanning/voorstel automatisch te importeren naar het volgende geplande overleg:

• Ga naar de spanning of het voorstel.

• Klik op de knop Voorleggen aan overleg.

• Als de cirkel nog niet aan je spanning is toegewezen, selecteer dan de cirkel waarin hij verwerkt zal worden.

• Selecteer het type overleg.

• Klik op Bevestigen om goed te keuren.

Totdat de vergadering is gepland of geopend, blijft de spanning/het voorstel zichtbaar in de daarvoor bestemde app (Inbox of Voorstellen) met het gele overlegpictogram. Zodra het overleg is gepland of geopend, verdwijnt het uit de app en wordt het toegevoegd aan de overlegagenda.