Hoe importeer je als overlegsecretaris voorstellen in een overleg?
Hoe importeer je als overlegsecretaris voorstellen in een overleg?
Karolina Krawczyk avatar
Geschreven door Karolina Krawczyk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je secretaris of host van een roloverleg, dan kun je de voorstellen die asynchroon ingediend en momenteel binnen je cirkel behandeld worden, naar het overleg importeren.

Opmerking: Dit is de enige gelegenheid waarbij de secretaris een item voor andere cirkelleden kan importeren.

In het overleg doe je het volgende:

• Klik op Importeren om de lijst met je eigen ingediende voorstellen en die van de cirkelleden te zien.

• Vink het vakje aan naast het voorstel of de voorstellen die je wilt importeren.

• Klik op Importeren om te bevestigen.