Vaak gestelde vragen
FAQ
Hoe contact opnemen met de online hulpdesk?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vind je in onze kennisbank niet wat je zoekt?

Neem rechtstreeks contact met ons op via de online chat en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Om contact op te nemen met ons online ondersteuningsteam 👉

• Klik op je Profielicoon onderaan in het linker navigatiemenu

• Klik op Online bijstand

• Er wordt dan een chat geopend zodat je een gesprek met ons team kunt voeren

Opmerking. We zijn gevestigd in Europa en ondersteunen momenteel alleen Engels en Frans. We doen ons best om meteen te antwoorden. Gemiddeld duurt het tijdens Europese kantooruren minder dan een uur om te antwoorden.

Nog geen gebruiker?

Bezoek dan onze website in het onderdeel Contact onderaan op de pagina.