Ondersteunde betalingsmethodes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De snelste manier om je Holaspirit-abonnement te betalen, is met een bankkaart. Je organisatie kan echter ook een automatische incasso/domiciliëring instellen.

👤 Enkel de Eigenaar en de Platformbeheerders hebben toegang tot Facturatie & Abonnement van de organisatie.

Holaspirit ondersteunt online en offline betaalmethoden, waaronder:

Holaspirit beheert abonnementen en facturering via Stripe.

Waar beheer ik mijn facturen en betalingen?

• Klik op je profielpictogram en selecteer Abonnement & facturatie.

• Klik op de knop Facturatie beheren.

Betalen met kaart

Je kunt met je kaart je abonnement betalen, ongeacht de factureringsfrequentie (maandelijks of jaarlijks).

📌 Opmerking: Op dit moment aanvaardt Holaspirit Visa, Mastercard, American Express en Discover.

Je kunt je betaalmethode op elk moment bijwerken:

• Klik op je profielpictogram en selecteer Abonnement & facturatie.

• Klik op de knop Facturatie beheren.

• Klik op het penpictogram om je huidige betaalmethode te bewerken of selecteer + Betaalmethode toevoegen.

• Zodra je nieuwe kaartgegevens zijn toegevoegd, klik je op Toevoegen onderaan.

👉 Deze nieuwe kaart is nu standaard je betaalmethode.

Als je terug wilt naar een andere al geregistreerde kaart, klik je op de drie stippen ernaast en selecteer je Als standaard instellen. Als je ze wilt verwijderen, selecteer je Verwijderen.

Betalen met automatische incasso/domiciliëring

Automatische incasso/domiciliëring is mogelijk voor maandelijkse of jaarlijkse facturering.

Bij het instellen van een automatische incasso/domiciliëring geef je Holaspirit toestemming om regelmatig betalingen van je rekening af te schrijven.

Holaspirit int het overeengekomen bedrag op de afgesproken data.

Facturen worden gestuurd naar de Holaspirit-eigenaar of naar de opgegeven contactpersoon voor de facturering. Het instellen van een automatische incasso/domiciliëring is gratis.

Om een automatische incasso/domiciliëring in te stellen, doe je het volgende:

• Klik op je profielpictogram en selecteer Abonnement & facturatie.

• Klik op de knop Facturatie beheren.

• Klik op het penpictogram om je huidige betaalmethode te bewerken of selecteer + Betaalmethode toevoegen.

• Klik op SEPA Debit.

• Voer de vereiste informatie in.

• Scroll omlaag en klik op de knop Toevoegen om te bevestigen.

Je hebt je automatische incasso/domiciliëring ingesteld! 🎉
Je wordt automatisch gefactureerd, hetzij maandelijks, hetzij jaarlijks, afhankelijk van de gekozen factureringsfrequentie.