Account & Profiel
Hoe wijzig ik mijn accountinformatie?

Hoe kan ik mijn naam en contactgegevens wijzigen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de informatie op je profiel bij te werken, doe je het volgende:

• Klik op je profielpictogram onderaan in het navigatiemenu links.

• Klik op Mijn Account.

• Je profielpictogram toevoegen of bewerken.

• Vul het formulier in met de gewenste informatie, zoals je Naam, Telefoonnummer, Taal, enz.

• Deel met je teamgenoten meer informatie over jezelf en waar je werkt door het toevoegen van je Competenties of zelfs je Biografie.

• Klik op Opslaan om te bevestigen.

Deze informatie is vanuit de Leden-app te raadplegen door alle leden van je organisatie.