Hoe sluit ik een overleg af?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als overlegsecretaris moet je het overleg afsluiten als het voorbij is zodat het overlegverslag verzonden kan worden.

⚠️ Opgelet: Eenmaal gesloten kan een overleg niet worden heropend!

Om een overleg af te sluiten, doe je het volgende:

• Bij de laatste stap van het overleg (Afsluiten) klik je op een van de knoppen Overleg afsluiten:

• Bevestig door te klikken op de knop Ja, afsluiten:

Alle overleg wordt na 12 uur automatisch afgesloten. Als je een overleg opent en open laat, kan het afgesloten zijn als je terugkomt! De overlegsecretaris ontvangt na 6 uur een herinneringsmail om het overleg af te sluiten.

Na afsluiting van het overleg ontvangen alle cirkelleden het overlegverslag per e-mail. Gebruikers kunnen ervoor kiezen hun berichtenvoorkeuren te wijzigen als ze dat niet willen.

De overlegverslagen zijn altijd beschikbaar in het tabblad Verslagen:

Opmerkingen:

• Alleen platformbeheerders kunnen een pdf-versie van overlegverslagen verwijderen of exporteren.

• Alle cirkelleden kunnen de URL van een overlegverslag kopiëren.

• Als een cirkel wordt verwijderd, blijven de overlegverslagen ervan beschikbaar.