Hoe maak je een nieuwe organisatie aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je dit artikel aan het lezen bent, betekent dit dat je de eerste stappen aan het nemen bent om een positieve verandering in je organisatie teweeg te brengen. Hartelijk gefeliciteerd dus met je aanwezigheid hier!

Klik op de knop hieronder om je organisatie aan te maken

👉 Aan de slag!

1. Vul de vereiste informatie in en klik op Beginnen met mijn organisatie aan te maken

2. Vertel ons wat meer over je project en klik dan op Verdergaan

3. Vertel ons wat meer over jou en klik dan op Aanmaak organisatie voltooien

4. Leg de naam van jouw organisatie vast en beslis wat je wilt doen:

• Beginnen vanaf nul: zet je organisatie vanuit het niets op en bouw haar van de grond af op.

• Beginnen vanuit een sjabloon: als je een organisatievoorbeeld gebruikt, worden automatisch een aantal veelvoorkomende cirkels en rollen aangemaakt als vertrekpunt om je tijd en energie te besparen. Wat je in dit stadium ook beslist, later kun je nog steeds rollen en cirkels aanmaken, wijzigen en verwijderen.

• Begin met je gegevens te importeren: je kunt alle mogelijke gegevens importeren, zoals een ledenlijst van je organisatie, een kopie van de structuur van je huidige organisatie en nog veel meer. We kunnen je gegevens importeren vanuit Glassfrog, Trello, Google Doc, Word, Google Spreadsheet of Excel.

Opmerking: Als je het vakje Holacracy-rol toepassen aanvinkt, worden automatisch de Kernrollen uit Holacracy 5.0 aangemaakt en wordt je platform opgezet volgens de Constitutie.

Klik daarna op Verdergaan.

🎉 Gefeliciteerd, je hebt jouw organisatie aangemaakt!

Klik nu op Een rondleiding bekijken om de eerste stappen te zetten bij het opbouwen van je organisatie en de basisbeginselen onder de knie te krijgen.