Documenten
Hoe voeg ik een document of een publicatie toe aan een rol of cirkel?
Hoe voeg ik een document of een publicatie toe aan een rol of cirkel?

Bevestig bestanden rechtstreeks vanaf je computer, een bestandkiezer of een willekeurige link

Karolina Krawczyk avatar
Geschreven door Karolina Krawczyk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het tabblad Documenten bij Leden, Rollen en Cirkels geeft je toegang tot een overzicht van de relevante publicaties en documenten. Van hieruit kun je waardevolle informatie vinden om de rol of cirkel te begrijpen en het document te bekijken dat door elk lid van je organisatie gedeeld werd.

Om je te helpen beter samen te werken en informatie te delen, kun je in Holaspirit tot 100Mb aan bestanden aan de volgende items koppelen:

• Rollen

• Cirkels

Je kunt rechtstreeks bijlagen toevoegen vanaf:

• Je computer

• Dropbox

• OneDrive

• Google Drive

• Om het even welke link

Opmerking: Bijlagen van jouw computer creëren een daadwerkelijke kopie binnen Holaspirit. Bijlagen uit Google Drive, Dropbox, en OneDrive linken gewoon terug naar het document op de respectievelijke locatie. Documenten die met Google Drive en OneDrive zijn toegevoegd, kunnen in hun respectievelijke toepassingen worden bewerkt en opgeslagen, en hoeven niet te worden gedownload, opgeslagen en opnieuw aan de items in Holaspirit te worden bijgevoegd.

Je kunt alle documenten doorzoeken met de zoekfunctie linksboven en snel de bestanden vinden die je zoekt.

Bijlagen toevoegen aan Cirkels en Rollen

Wie kan documenten of een publicatie als bijlage toevoegen?

• Om documenten toe te wijzen op de cirkel zelf: je moet lid zijn van de bovenliggende cirkel.

• Om een document toe te wijzen aan de rollen in de cirkel: je moet kernlid zijn van de cirkel.

Hoe?

Op de pagina Rol of Cirkel:

• Klik op het tabblad Documenten.

Om een bestand als bijlage toe te voegen, klik je op de knop Bijlage toevoegen om een bestand te uploaden en kies je de gewenste bestandslocatie. Bijlagen kunnen hernoemd en verwijderd worden.

Om een publicatie toe te voegen, klik je op Publicatie toevoegen en voer je Titel en Beschrijving in. Je kunt ook een Link toevoegen ter referentie.

Zodra een document is toegevoegd, kunnen alle leden van de organisatie op de link klikken en het bestand/de publicatie raadplegen.

• Klik op de 3 stippen rechts van het document of de publicatie om een publicatie of een bestand te bewerken of te wissen. Iedereen in de cirkel kan een document bewerken of verwijderen.