Beveiliging
Hoe voorkom je dat gebruikers bestanden uploaden vanaf hun computer?
Hoe voorkom je dat gebruikers bestanden uploaden vanaf hun computer?
Elodie Ohanian avatar
Geschreven door Elodie Ohanian
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle cirkelleden kunnen documenten toevoegen aan hun cirkel en rollen vanuit OneDrive, Google Drive, Dropbox of hun computer. In sommige gevallen kan het nodig zijn de toestemming om bestanden van hun eigen computer toe te voegen te verwijderen (voor veiligheids- en toegangsdoeleinden).

Om deze optie te activeren, doe je het volgende:

• Klik op je profielpictogram en ga naar Beheer

• Ga naar de Beveiligingsinstellingen

• Klik op de keuzeknop rechts

De gebruiker kan geen bestanden uploaden vanaf zijn/haar computer.