Werken in een cirkel
Waar vind ik de e-mailadressen van de mensen in mijn organisatie?
Waar vind ik de e-mailadressen van de mensen in mijn organisatie?
Karolina Krawczyk avatar
Geschreven door Karolina Krawczyk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt gemakkelijk toegang tot de e-mailadressen van alle leden van een cirkel of de volledige organisatie.

Ga naar:

Lijst met cirkelleden

Om de e-mailadressen van alle leden van een cirkel te krijgen, ga je naar de cirkelpagina en doe je het volgende:

• Ga naar het tabblad Leden.

• Gebruik het keuzemenu Filteren op en selecteer het type lid (alle leden, kernleden, leden in hoofdrollen).

• Klik op E-mails kopiëren.

Lijst met leden van de organisatie

Basisvereiste: Beheerder zijn van het platform

Beheerders hebben toegang tot de lijst met de e-mailadressen van alle gebruikers binnen de organisatie.

• Ga naar Beheer vanuit je avatar.

• Ga naar Gebruikers beheren.

• Klik op Exporteren en dan Downloaden om een export te genereren van alle gebruikers binnen de organisatie.

• Filter de lijst met gebruikers rechtstreeks in het bestand om de e-mailadressen te kopiëren.

Rolsjabloon ledenlijst

Basisvereiste: Beheerder zijn van het platform

Beheerders hebben toegang tot de lijst van alle leden die zijn toegewezen aan rollen die zijn aangemaakt vanuit rolsjablonen in de organisatie.

• Ga naar Beheer.

• Ga naar Rolsjablonen.

• Klik op de 3 stippen helemaal rechts van het sjabloon.

• Selecteer Leden exporteren om een lijst te krijgen van alle leden die de vanuit dit rolsjabloon aangemaakte rollen vervullen, inclusief hun contactgegevens.