Statistieken op Holaspirit
Meer dan een week geleden bijgewerkt

👉 Governancestatistieken zijn beschikbaar bij alle abonnementen, gebruiksstatistieken zijn alleen beschikbaar bij Scale- en Enterprise- abonnementen. Meer weten

Holaspirit geeft beheerders toegang tot de statistieken van werkruimten en biedt belangrijke informatie over hoe mensen de tool gebruiken.

👤 Enkel Beheerders hebben toegang tot de statistieken.

Ga naar:

Governancestatistieken

Je kunt cijfers met betrekking tot de governance van je werkruimte bekijken en exporteren, waaronder het aantal actieve leden, rollen, domeinafspraken binnen cirkels en overleg binnen je organisatie en binnen elke cirkel.

Om toegang te krijgen tot deze gegevens, doe je het volgende:

• Klik op je profielpictogram en selecteer Beheer.

• Ga naar Statistieken.

• Klik op de knop Exporteren om deze informatie te downloaden.

Wat kun je exporteren?

• Cirkelstatistieken: aantal leden, rollen, projecten, domeinafspraken, overleg per cirkel, datum van laatste cirkeloverleg, privacy-instellingen van de cirkel, integraties en webhooks, governancemodus, toewijzings- en verkiezingsregels.

• Rolverdeling: aantal toegewezen of vacante functies.

• Samenvatting van de statistieken: totaal aantal cirkels, rollen, leden, leden zonder rol, gemiddeld aantal rollen per lid...

Opmerking: Het kan zijn dat de tabel niet volledig wordt weergegeven, waarschijnlijk omdat je werkruimte veel cirkels bevat. Exporteer in dat geval gewoon de gegevens in .xls om toegang te krijgen tot alle statistieken.

Gebruiksstatistieken per app

Je kunt het gebruik van elke app door de leden in je organisatie in de afgelopen 12 maanden volgen. Deze gegevens geven je een overzicht van het aantal aangemaakte items (acties, projecten, OKR's en overleg) en van het gebruik van elke app. Als je hulp nodig hebt bij het interpreteren van deze gegevens, neem dan contact op met je CSM.

Je kunt deze statistieken voor elke app afzonderlijk raadplegen:

• Klik op je profielpictogram en selecteer Beheer.

• In Apps klik je op de gewenste app.

• Ga naar het tabblad Statistieken.

Definitie van gevolgde gebeurtenissen

Acties

• Aangemaakte acties: totaal aantal aangemaakte acties gedurende de maand.

• Geopende acties: totaal aantal niet voltooide acties gedurende de maand.

• Actieve leden: aantal gebruikers met ten minste één activiteit (aangemaakte/ voltooide/verwijderde actie) gedurende de maand/totaal aantal gebruikers.

Projecten

• Aangemaakte projecten: totaal aantal projecten dat gedurende de maand is aangemaakt.

• Open projecten: Totaal aantal (niet gearchiveerde) projecten gedurende de maand.

• Actieve leden: aantal gebruikers met ten minste één activiteit (aangemaakte/ voltooide/verwijderde actie) gedurende de maand/totaal aantal gebruikers.

• Actieve cirkels: aantal cirkels met ten minste één activiteit (project aangemaakt/voltooid/verwijderd) gedurende de maand/totaal aantal cirkels.

OKR's

• Aangemaakte OKR's: totaal aantal aangemaakte OKR's gedurende de maand.

• Geopende OKR's: totaal aantal (niet gearchiveerd) OKR's gedurende de maand.

• Actieve leden: aantal gebruikers met ten minste één activiteit (OKR aangemaakt/voltooid/verwijderd) gedurende de maand/totaal aantal gebruikers

• Actieve cirkels: aantal cirkels met ten minste één activiteit (OKR aangemaakt/voltooid/verwijderd) gedurende de maand/totaal aantal cirkels

Overleg

• Aangemaakte overlegmomenten: totaal aantal overlegmomenten dat gedurende de maand geopend en ingepland werd.

• Actieve cirkels: aantal cirkels waarin ten minste één overlegmoment werd ingepland of geopend gedurende de maand/totaal aantal cirkels.

Hoe exporteer je deze statistieken?

Om deze gegevens te exporteren en te downloaden in Excel- of .csv-formaat, ga je naar het tabblad Exports en klik je op de knop Exporteren in Exportstatistieken.