Cirkelbeheerders
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Cirkelbeheerders zijn leden van een cirkel die over bijkomende rechten beschikken binnen de cirkel.

Ga naar:

Wat kan een cirkelbeheerder doen?

• De cirkelinstellingen beheren, inclusief de rol belast met toewijzing, verkozen rollen en besluitvormingsinstellingen (vrije of toestemmingsmodus).

• De privacy-instellingen bepalen voor operaties (indicatoren, checklists, projecten, acties, OKR's en overlegrapporten) en documenten.

• Integratie van andere projectmanagement- en communicatietools activeren (Trello, Slack, Jira,...).

Wie zijn cirkelbeheerders?

Cirkelbeheerders zijn standaard:

• Het lid dat de cirkel aanmaakt.

• Leden met een rol die belast is met de toewijzing van leden aan de cirkel en zijn rollen.

• Leden toegewezen aan de rol die de cirkel vertegenwoordigt in de hoofdcirkel.

Er is geen beperking van het aantal cirkelbeheerders binnen een cirkel.

De voorwaarden om cirkelbeheerder te worden, zijn lid zijn van de cirkel en een actieve gebruiker zijn.

Als cirkelbeheerder kun je andere leden rechtstreeks benoemen via het tabblad Leden van de cirkelpagina. Klik gewoon op de drie stippen naast hun naam en selecteer Upgraden naar cirkelbeheerder.

Cirkelbeheerders kun je gemakkelijk herkennen in het tabblad Leden van de cirkelpagina: hun avatar is rood omcirkeld.