Cirkeldashboard

Cirkelinstellingen en exports beheren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

👤 Enkel Beheerders hebben toegang en kunnen de cirkels in hun organisatie beheren.

Holaspirit laat teams toe zelfstandiger te werken en tegelijkertijd aan te sluiten bij de methoden en structuur van de organisatie. Cirkels zijn onafhankelijk, wat het voor beheerders soms moeilijk maakt om een overzicht te behouden van wat er in de gehele organisatie gaande is.

Het Cirkeldashboard laat beheerders toe ervoor te zorgen dat alle cirkels aansluiten bij de werkwijze binnen de organisatie en dit op één plaats.

Ga naar:

Hoe krijg ik toegang tot het Cirkeldashboard?

Om de cirkels in jouw organisatie te beheren, doe je het volgende:

• Klik op je profielpictogram en selecteer Beheer

• Scroll omlaag naar het onderdeel Cirkels

• Klik op Cirkeldashboard

Wat kan ik beheren?

Vanuit het Cirkeldashboard kun je gemakkelijk:

In het Cirkeldashboard kun je het volgende doen:

• Cirkels opnieuw doen aansluiten bij de cirkelinstellingen van de organisatie. (Meer lezen)

• Cirkelinstellingen personaliseren. (Meer lezen)

• De leden van de cirkel beheren.

• De cirkelgegevens van de organisatie en de ledengegevens exporteren. (Meer lezen)

Tip: Gebruik de zoekbalk om specifieke cirkels te zoeken of filter je zoekopdracht op cirkel, lid of governancemodus en sorteer je cirkels alfabetisch!

Cirkels opnieuw doen aansluiten bij de cirkelinstellingen van de organisatie

Zoals in dit artikel staat uitgelegd, kunnen cirkels op hun niveau hun eigen cirkelinstellingen vastleggen. Zo worden ze onafhankelijk van de cirkelinstellingen binnen de organisatie die van toepassing zijn op alle cirkels.

Om in Beheer de cirkelinstellingen te herstellen voor een cirkel doe je het volgende:

• Ga naar Cirkeldashboard in Beheer

• Klik op de drie stippen naast de naam

• Selecteer Beheerinstellingen herstellen

Cirkelbeheerders kunnen de beheerinstellingen ook rechtstreeks vanaf de cirkelpagina herstellen:

• Klik op de drie stippen rechts bovenaan

• Selecteer Beheerinstellingen herstellen

Als de beslissingsmodus afwijkt van de cirkelinstellingen van de organisatie, geldt dit herstel uitsluitend voor eventuele beslissingen in de toekomst. Voorstellen die vóór de wijziging zijn ingediend, worden niet gewijzigd.