Hoe voeg ik nieuwe leden toe aan de organisatie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je graag nieuwe gebruikers uitnodigen voor het platform? Als beheerder kun je nieuwe leden toevoegen aan je Holaspirit-organisatie en hun rechten beheren.

Ga naar:

Hoe nodig ik nieuwe gebruikers uit?

Om nieuwe gebruikers uit te nodigen voor je Holaspirit-organisatie beschik je over twee opties:

Optie 1

In de Beheerinstellingen doe je het volgende:

• Ga naar Gebruikers beheren

• Klik op Lid toevoegen

• Vul de gegevens van het lid in (naam en e-mailadres)

• Kies de cirkel(s) waarvan je nieuwe lid deel zal uitmaken

• Klik op Lid aanmaken

Optie 2

Als een beheerder ga je naar de Leden-app en doe je het volgende:

• Klik op Lid toevoegen

• Vul de gegevens van het lid in (naam en e-mailadres)

• Kies de status van het lid en de cirkel(s) waarvan ze deel zullen uitmaken

• Klik op Lid aanmaken

Na het aanmaken krijgt de nieuwe gebruiker een e-mailbericht om het proces te voltooien en toegang te krijgen tot het platform. Als ze de uitnodigingsmail niet ontvangen, raadpleeg dan het gedeelte over probleemoplossing.

Hoe beheer ik een uitnodiging voor een gebruiker?

In Beheer > Gebruikers beheren kun je de lijst met hangende uitnodigingen zien door de gebruikers te filteren op Uitgenodigd en dan te klikken op Zoeken.

Controleer regelmatig de uitnodigingen om gebruikers op te sporen die hun account niet geactiveerd hebben. Een uitnodiging is slechts 6 maanden geldig, daarna wordt hij automatisch verwijderd.

Meer informatie over het opnieuw versturen van uitnodigingen naar reeds uitgenodigde leden vind je hier.

Probleemoplossing wanneer een gebruiker de uitnodiging niet ontvangt