Hoe verwijder ik een voorstel?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Na het indienen van je voorstel kun je van gedachten veranderen en wil je het misschien verwijderen.

Ga naar:

Een opgeslagen voorstel verwijderen

Je kunt jouw opgeslagen voorstellen beheren in het onderdeel Mijn voorstellen van de module Voorstellen.

Om een opgeslagen voorstel te verwijderen, doe je het volgende:

• Klik op de drie stippen op het voorstel

• Selecteer Voorstel verwijderen

• Klik op Verwijderen in het pop-upvenster om te bevestigen

• Of doe het rechtstreeks vanaf de voorstelpagina door te klikken op Verwijderen

Een ingediend voorstel verwijderen

Om een ingediend voorstel te verwijderen, ga je naar het onderdeel Ingediende voorstellen in de module Voorstellen:

• Klik op de drie stippen op het voorstel

• Selecteer Voorstel verwijderen

• Klik op Verwijderen in het pop-upvenster om te bevestigen

Als je een ingediend voorstel verwijdert, verdwijnt het uit de Voorstellenmodule en verlies je alle informatie die erop betrekking heeft.

Om te voorkomen dat je werk verloren gaat, kun je jouw voorstel misschien beter uit je Ingediende voorstellen verwijderen: de uitgebrachte stemmen worden geannuleerd en het voorstel verschijnt als opgeslagen in Mijn voorstellen, zodat je het later kunt bekijken, bewerken of indienen, of het naar je volgende cirkeloverleg kunt importeren.

• Klik op het ingediende voorstel dat je wilt verwijderen

• Klik tweemaal op Verwijderen