Abonnementen en facturatie
Hoe kun je Holaspirit uitproberen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het Freemium-abonnement laat je toe je eerste stappen te zetten op Holaspirit. Omdat deze gratis versie beperkt is, is het misschien beter om meer functies uit te proberen alvorens de sprong te wagen en te upgraden naar een betalend abonnement.

👉 Omdat we willen dat je het maximum uit je proefperiode haalt, hebben we het mogelijk gemaakt om elke app gedurende 14 dagen apart uit te proberen!

Dit betekent dat je het volgende kunt doen...

• Voor elke app tegelijk de proefperiode activeren.

• De proefperiode voor slechts één app activeren en de andere apps één voor één uitproberen.

• Start the trial at a different times, simultaneously, for each app.

Ga naar:

Wat is inbegrepen in elke proefperiode?

Je kunt drie proefperiodes los van elkaar activeren:

👉 Overleg - Teams betrekken bij besluitvorming (onbeperkt)

• Belangrijke discussiepunten in de organisatie bijhouden

• Efficiënt overleg organiseren en houden

• Samenwerken aan de agenda van het overleg met spanningen

👉 Projecten & Acties - Werk managen

• Plannen, beheren en samenwerken aan projecten in een kanbanbord

• Acties volgen, beheren en voltooien

👉 OKR's - Teams op elkaar afstemmen en resultaten boeken

• Meer transparantie over de doelstellingen

• Meetbare resultaten leveren

Hoe activeer ik de proefperiode van een app?

De proefperiode voor een app activeren:

• Ga naar de app van je keuze

• Klik op de knop Deze app uitproberen

• Klik op Bevestigen om je proefperiode op te starten

Zodra deze is geactiveerd, verschijnt bovenaan in de app een banner met de resterende dagen van je proefperiode.

📌 Opmerking: Op ieder moment tijdens je proefperiode kun je je abonnement upgraden en deze app toevoegen. Klik daarvoor gewoon op het bericht in de banner.

Wat gebeurt er wanneer mijn proefperiode voorbij is?

Zodra je 14-daagse proefperiode is afgelopen, verlies je de toegang tot de app.

Als je besluit te upgraden naar een betalend abonnement, krijg je opnieuw toegang tot de functies die je hebt uitgeprobeerd en staan alle items die je tijdens de proefperiode hebt aangemaakt voor je klaar. Ga daarvoor gewoon terug naar het project en klik op de knop Abonnement upgraden:

Lees dit artikel voor meer informatie over het upgraden van je abonnement.
Bekijk ook eens onze website voor meer details over de tarieven.

📌 Opmerking: Als je de apps op verschillende momenten begint uit te proberen, heeft het einde van de 14-daagse proefperiode voor één app geen invloed op de andere proefperiodes.