Account & Profiel
Hoe maak ik mijn Holaspirit-account aan?

Met een paar muisklikken word je lid van je organisatie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je net een uitnodiging ontvangen om lid te worden van een organisatie op Holaspirit?

Volg deze stappen om je Holaspirit-profiel aan te maken:

• Klik op Mijn account activeren in de e-mail.

• Vul je Voornaam en Familienaam in en kies en bevestig daarna je Wachtwoord conform het veiligheidsbeleid van je organisatie.

• Klik op Mijn account aanmaken.

Ziezo, je account is aangemaakt! We raden je aan je profielinformatie te updaten.

Opmerking: Je kunt tot verschillende organisaties behoren als je telkens vanaf hetzelfde e-mailadres wordt uitgenodigd.

Heb je nog geen uitnodiging ontvangen?

• Een beheerder in je organisatie kan je een nieuwe uitnodiging sturen.

• De testmodus moet worden uitgeschakeld omdat het verhindert dat leden de uitnodigingse-mail ontvangen. Een beheerder kan in de instellingen van je organisatie controleren of dat het geval is.

• Controleer ook nog eens je spam.

Heb je nog steeds problemen, neem dan gerust contact met ons op.