Uitnodigingsmail opnieuw versturen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een uitnodigingse-mail kan worden gegenereerd wanneer een nieuwe gebruiker is toegevoegd aan je Holaspirit-account. Deze e-mail bevat een link waarmee de nieuwe gebruiker diens account kan bevestigen en configureren. In dit artikel behandelen we hoe je deze uitnodigingse-mail opnieuw verstuurt naar nieuwe gebruikers.

De uitnodigingse-mail kan alleen opnieuw naar nieuwe gebruikers worden gestuurd als ze nog niet op hun Holaspirit-account hebben ingelogd.

• Ga naar Beheer > Gebruikers beheren.

• Klik op het bottleneckpictogram om te filteren op Uitgenodigde gebruikers.

• Klik op Zoeken om te filteren.

• Om de uitnodiging opnieuw te versturen naar alle uitgenodigde gebruikers, klik je op het letterpictogram.

• Om de uitnodiging opnieuw individueel te versturen, klik je op de 3 stippen naast de gebruiker aan wie je de uitnodiging wilt sturen.

Quick tip: controleer regelmatig de uitnodigingen om gebruikers te vinden die hun account nog niet hebben geactiveerd.

Opmerking: Een uitnodiging is 6 maanden geldig. Daarna wordt ze automatisch verwijderd. De herinnering verlengt de geldigheidsduur van de uitnodiging niet.

⚠️ Probleemoplossing wanneer een gebruiker de uitnodiging niet krijgt